COMANDA DIRECTA

ELECTROMAGNETICA BUSINESS PARK

Vine in sprijinul oamenilor de afaceri din Romania si din strainatate, fiind conceput ca o oportunitate atat pentru firme mari, ce au nevoie de spatii largi de birouri si depozitare, cat si pentru intreprinderi mici si mijlocii.

Este unul din cele mai mari complexe de cladiri din centrul Bucurestiului, cu o suprafata neta de birouri / depozite de inchiriat de aprox. 38.000 mp si 450 locuri de parcare in incinta complexului de cladiri, si de aprox. 150 locuri de parcare, situate la 100 m de locatie, intr-un alt spatiu proprietate a acesteia.

Societatea, dispune si de o alta suprafata de birouri / depozite / productie de inchiriat de aprox. 3.500mp la 10 km de sediu, in strada Chirca nr.101, localitatea Varteju, orasul Magurele, Sectorul Agricol Ilfov cu posibilitatea parcarii gratuite.

Ofera spre inchiriere spatii pentru birouri, depozite, call center, data center, arhiva, sali conferinta, baza sportiva – terenuri tenis, teren fotbal, sali biliard si gimnastica, terenuri cu destinatie logistica, spatii pentru servicii aditionale – cantine, restaurante, posta, magazine s.a.

Punem nevoile clientilor pe primul plan, suntem flexibili in vederea gasirii unor solutii eficiente pentru probleme specifice in vederea castigarii increderii clientilor nostri.
La baza dezvoltarii noastre sta preocuparea constanta pentru satisfacerea cerintelor clientilor nostri si o atitudine onesta in construirea relatiilor de afaceri.

Pentru mai multe informatii sunati la urmatoarele numere de telefon:

021 4042 150 ; 021 4042 144