ANGAJAM

Controlor Tehnic de Calitate

Trimiteti CV-urile pe adresa de email georgiana.iacob@electromagnetica.ro, mentionand in subiectul mesajului functia pentru care aplicati  ex.:”Controlor Tehnic de Calitate – Sectia Mase Plastice (3 schimburi)”.
Relatii la sediul din Calea Rahovei, nr.266-268 sau la numarul de telefon (021) 4042 120.

Informare privind prelucrarea de date cu caracter personal de catre ELECTROMAGNETICA SA in cadrul procedurii de recrutare

Prin transmiterea CV-ului către SC ELECTROMAGNETICA SA prin intermediul adresei de e-mail şi/sau prin intermediul unei platforme de recrutare online, declar că sunt de acord ca datele mele să fie prelucrate în scopul desfaşurării activităţii de recrutare.

ELECTROMAGNETICA SA prelucrează aceste informaţii în baza prevederilor Legii nr. 190/2018.

CV-ul dumneavoastră va fi păstrat pe perioada desfăşurării campaniei de recrutare, respectiv finalizarea contestaţiei, ulterior acesta fiind distrus.

Dacă aveți întrebări referitore la protecția datelor sau doriţi să vă exercitaţi oricare dintre drepturile dumneavoastră vă rugăm să ne contactați la numarul de telefon: 021.40.42.120 sau pe adresa de  e-mail: resurseumane@electromagnetica.ro / dpo@electromagnetica.ro.